علی‌اف: بایدن روابط واشنگتن و باکو را وارد بحران کرد حزب‌الله: نوعی تسلیم شدن از سوی دولت لبنان در مقابل اقدامات اسرائیل وجود دارد ادعای تل‌آویو: به حفظ آتش‌بس لبنان متعهد هستیم وزیر امور خارجه ارمنستان: تقریباً روزانه با تهران و مسکو در ارتباط هستیم رویترز: حماس بر غزه مسلط است روسیه: ترامپ توانایی توقف سیاست بدخواهانه آمریکا در اوکراین را دارد ۲ کشته در حمله با چاقو در آلمان موافقت اغلب بزرگسالان آمریکایی با اخراج مهاجران در پی لغو قرارداد با روسیه؛ سوریه بندر طرطوس را باز پس گرفت دیدار زلنسکی با رئیس رژیم صهیونیستی گروسی: دولت ترامپ مایل به دستیابی به توافق تازه با ایران است ارتش آمریکا هزاران نیروی دیگر به مرز با مکزیک اعزام می‌کند دوحه: مذاکرات درباره مرحله دوم آتش‌بس در غزه شروع شود حماس: هماهنگی امنیتی میان تشکیلات خودگردان و اسرائیل به سطح فاجعه‌باری رسیده است احتمال توافق وزرای خارجه اتحادیه اروپا بر سر کاهش تحریم‌های سوریه

تناقض گویی های یک مقام اطلاعاتی آمریکا

مقامات آگاه در دولت آمریکا فاش کردند که ادعاهای مدیر اطلاعات ملی آمریکا در مورد دخالت ایران در انتخابات ۲۰۲۰ این کشور باعث شگفتی سایر مقامات اطلاعاتی آمریکا شده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۴ - ۰۸ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 29
کد خبر: ۶۴۷۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  هفته گذشته «جان راتکلیف» مدیر اطلاعات ملی ایالات متحده در یک کنفرانس مطبوعاتی مدعی شد که ایران در حال ارسال ایمیل‌های تهدیدآمیز به مردم آمریکا با هدف «ضربه زدن به رئیس جمهور ترامپ» است؛ ادعایی که به گفته دو تن از مقامات بلندپایه دولت آمریکا، رؤسای سایر نهادهای اطلاعاتی آمریکا از شنیدن آن شگفت زده شدند.

 

در واقع، اشاره راتکلیف به قصد ایران برای «ضربه زدن به ترامپ» در اظهارات از پیش آماده شده او در باب مداخله خارجی در انتخابات آمریکا که به رؤیت و امضای «کریس ورای» مدیر دایره تحقیقات فدرال(FBI) و «کریس کربز» مدیر آژانس امنیت سایبری و زیرساختها رسیده است، مطرح نشده بود.

 

این در حالی است که هم رِی و هم کربز زمانی که راتکلیف در حال ایراد سخنرانی در این کنفرانس مطبوعاتی بود، پشت سر وی ایستاده و از قصد و منظور کلی راتکلیف در خصوص آگاهی رسانی به رأی دهندگان در مورد یک عملیات نفوذ بدخواهانه حمایت می‌کردند. اما این دو مقام امنیتی از شنیدن اظهارات راتکلیف در مورد ایران شگفت زده شدند؛ چرا که این بخش از گفته‌های او در متنی که پیشتر به امضای آنها رسیده بود، نیامده است.

 

در واقع محور این کنفرانس مطبوعاتی، ایمیل‌های تهدید آمیزی بود که ادعا می‌شود برای رأی دهندگان دموکرات ارسال شده و به آنها اخطار داده که باید به ترامپ رأی دهند «وگرنه دنبال آنها خواهند رفت».

 

راتکلیف در این سخنرانی به ایمیل‌های ادعایی ایران اشاره و ادعا کرد که هدف اصلی این ایمیل‌ها «ارعاب رأی دهندگان، دامن زدن به ناآرامی اجتماعی و ضربه زدن به رئیس جمهور ترامپ» است.

 

اما این اظهارات تناقض آمیز راتکلیف این پرسش جدی را مطرح می‌کند که چگونه ممکن است تهدید و ارعاب رأی دهندگان دموکرات به رأی دادن به نفع ترامپ، به ضرر رئیس جمهور کنونی آمریکا تمام شود و اینکه جامعه اطلاعاتی آمریکا چگونه ظرف ۲۴ ساعت پس از ارسال این پیام‌ها می‌تواند با قاطعیت اینگونه نتیجه گیری کند./ مهر

ارسال نظر